search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:36
MENU CLOSE

Με τους «λαβωμένους» Καλάθη-Λάσμε στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

29.12.2018 17:26
Με τους «λαβωμένους» Καλάθη-Λάσμε στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός - Media

 

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναχώρησε για την Πάτρα, με τον Ρικ Πιτίνο να μην υπολογίζει στο ματς  της Κυριακής με τον Ήφαιστο τον Λάνγκφορντ, αλλά να έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Καλάθη και Λάσμε.

Για την Πάτρα αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Προμηθέα που θα γίνει στις 19:00, την Κυριακή (30/12).

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν νωρίτερα την προπόνησή τους στο ΟΑΚΑ, με τον Κιθ Λάνγκφορντ να κάνει θεραπεία και να μένει στην Αθήνα. Θεραπεία έκαναν και οι Νικ Καλάθης και Στεφάν Λάσμε, λόγω χτυπημάτων που αποκόμισαν από το χθεσινό ματς με την CSKA, ωστόσο ταξιδεύουν κανονικά για την πρωτεύουσα της Αχαϊας.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30