search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:29
MENU CLOSE

Ο Τζον Μάλκοβιτς είναι ο Ηρακλής Πουαρό (video)

04.01.2019 08:18
Ο Τζον Μάλκοβιτς είναι ο Ηρακλής Πουαρό (video) - Media

 

Ο Τζον Μάλκοβιτς θα αναλάβει να λύσει ορισμένα μυστήρια φόνων στην νέα σειρά του BBC One, βασισμένη σε βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι.

Θα ερμηνεύσει το διάσημο βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, στην υπόθεση The ABC Murders, ζηλεύοντας την επιτυχία ή μάλλον το μουστάκι του Kenneth Branagh στην δική του πρόσφατη ταινία.

Την κλασική ιστορία της Αγκάθα Κρίστι του 1936, έχει αναλάβει να μεταφέρει στην τηλεόραση μία άλλη κυρία, η Sarah Phelps, η οποία είχε αναλάβει για λογαριασμό του BBC την μεταφορά τριών ακόμα ιστοριών της «Βασίλισσας του Εγκλήματος», του And Then There Were None, του The Witness for The Prosecution, και του πιο πρόσφατου Ordeal by Innocence.

«Τα τελευταία τρία χρόνια η Sarah έχει δώσει ζωή σε μερικές από τις πιο γνωστές ιστορίες εγκλήματος της Αγκάθα Κρίστι, και ανυπομονούμε να κάνει το ίδιο και με τον πιο διάσημο ντετέκτιβ, τον Πουαρό», ανέφερε ο Πίρις Βεγκερ από το BBC σε δήλωσή του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Τζον Μάλκοβιτς πείστηκε να δείξει τις ικανότητές του, ερμηνεύοντας αυτόν τον ρόλο».

«Τοποθετημένο στις αρχές των 30s, το The ABC Murders είναι μία σκληρή ιστορία, γεμάτη βία και ψέματα, με την βαριά σκιά του παρελθόντος να πέφτει πάνω τους και το αιματοκύλισμα να έρχεται. Στο επίκεντρο ο πιο διάσημος χαρακτήρας στην αστυνομική λογοτεχνία. Ίσως όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε τον Πουαρό, αλλά ξέρουμε αληθινά τον Ηρακλή?» πρόσθεσε η Phelps.

Η νέα σειρά που θα αποτελείται από τρία μέρη, θα είναι έτοιμη στις αρχές του 2019. Και είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα η σειρά θα μεταδοθεί και σε κάποιο ελληνικό κανάλι ή έστω στη συνδρομητική τηλεόραση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:26