search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:29
MENU CLOSE

Μυστήριο στην Αυστραλία: Βρέθηκε νεκρό γνωστό μοντέλο στο διαμέρισμά του (Photos)

07.01.2019 11:50
Μυστήριο στην Αυστραλία: Βρέθηκε νεκρό γνωστό μοντέλο στο διαμέρισμά του (Photos) - Media

 

Ένα γνωστό μοντέλο της Αυστραλίας βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά της ημέρες μετά που σταμάτησε να απαντά σε μηνύματα επικοινωνίας από φίλους.

Την Κυριακή το απόγευμα η αστυνομία κλήθηκε να σπεύσει στη διεύθυνση του σπιτιού της Αναλίζ Μπρακένσιεκ (Annalise Braakensiek) στο Σύδνεϋ στο Σίδνεϊ, όταν οι γνωστοί της ανησύχησαν αφού την αναζητούσαν από την Πέμπτη.

Η 46χρονη είχε δημοσιεύσει μια σειρά κρυφών μηνυμάτων στο Instagram τις εβδομάδες πριν από το θάνατό της, συμπεριλαμβανομένου ενός που έλεγε «όλα φαίνεται να είναι στριμμένα και ανάποδα αυτή τη στιγμή». Στην ίδια λεζάντα φωτογραφίας στις 14 Δεκεμβρίου, έγραψε: «Οι προκλήσεις της ζωής έγιναν βαθιές, σκοτεινές, δύσκολες, απαιτητικές και κατώτατα ταπεινώδεις τον τελευταίο καιρό».

Η γκουρού υγιεινού τρόπου ζωής και σχεδιάστρια κοσμημάτων ανέφερε πως ήταν ένα «δύσκολο έτος», αλλά ανυπομονούσε να ξεκινήσει το 2019 και αγόρασε ένα νέο σπίτι.

Σε μια άλλη ανάρτησή της, στην οποία μίλησε ως πρεσβευτής φιλανθρωπίας πρόληψης αυτοκτονίας, έγραψε: «Σας ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου σε όλους εσάς που με βοήθησα με τα σκοτεινά μου σύννεφα. Τώρα είμαι αρκετά ισχυρή για να βοηθήσω τους αγαπημένους μου που δυστυχώς δεν είναι στην καλύτερη θέση τώρα, αλλά θα  το ξεπεράσουμε αυτό».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της Αναλίζ δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος.

Τον Απρίλιο, χώρισε από τον σύζυγό της Danny Goldberg μετά από 16 χρόνια μαζί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:29