search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:51
MENU CLOSE

Βλέπεις Netflix με κλεμμένους κωδικούς; – Ετοιμάσου για πρόστιμο – Η νέα έξυπνη μέθοδος εντοπισμού

11.01.2019 17:10
Τρεις από τις καλύτερες ταινίες εποχής στο Netflix - Media

 

Νέα έξυπνη τεχνολογία, με την οποία θα μπορεί, να εντοπίζει τους χρήστες που μοιράζονται τους κωδικούς υπηρεσιών streaming, όπως το Netflix, αναπτύσσει εταιρεία λογισμικού.

Είναι άλλωστε σύνηθες φαινόμενο να μοιράζονται τους κωδικούς, πχ του Netflix δυο ή και τρία άτομα.

Πρόκειται για την εταιρεία λογισμικού Synamedia.

Η Synamedia, έχει έδρα τη Βρετανία, παρουσίασε στην έκθεση τεχνολογικής καινοτομίας Consumer Electronis Show, που γίνεται στο Λας Βέγκας, ένα νέο λογισμικό που «μετατρέπει την αύξηση του διαμοιρασμού κωδικών μεταξύ φίλων και συγγενών σε ευκαιρία εσόδων για τις πλατφόρμες».

Το λογισμικό Credentials Sharing Insight μπορεί να φέρει πολύ μεγάλες αλλαγές, καθώς η Synamedia επικαλείται στατιστικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το 26% των millennials μοιράζονται τους κωδικούς για υπηρεσίες streaming.

«Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και αναλύσεις συμπεριφορών για να εντοπίσει, να παρακολουθήσει και να αναλύσει τον διαμοιρασμό κωδικών μεταξύ των λογαριασμών των καταναλωτών», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: pagenews

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15