search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Τι απαντά ο Υπάτιος Πατμάνογλου για την αποζημίωση για το δυστύχημα με την Porsche

14.01.2019 14:11
Τι απαντά ο Υπάτιος Πατμάνογλου για την αποζημίωση για το δυστύχημα με την Porsche - Media
 
Την δική του απάντηση έδωσε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, σε δημοσίευμα που ανέφερε ότι του επιδικάστηκε το ποσό των 1.200.000 ευρώ μετά το δυστύχημα, στο οποίο έχασε γυναίκα και παιδί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.
 
Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του Υπάτιου, Ιωάννης Ντεμογιάννης, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star και έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με το δημοσίευμα και την αποζημίωση.
 
Ο δικηγόρος ανέφερε πως έχει εκδοθεί η απόφαση και ότι το ποσό των 1.200.000 ευρώ που επιδικάστηκε είναι για όλους τους συγγενείς, και της Αποστολίας και του μικρού Παύλου (της συζύγου και του γιου του Υπάτιου Πατμάνογλου).
 
Όπως είπε, τα άτομα που διεκδικούν αυτό το ποσό είναι 9. Συγκεκριμένα, ήταν 10 τα άτομα, ωστόσο, το ένα άτομο (η γιαγιά του Υπάτιου) απεβίωσε, επομένως οι ενάγοντες έχουν μειωθεί στους 9 και το ποσό δεν μοιράζεται ισόποσα.
 
Επίσης, τόνισε πως το ποσό επιδικάστηκε και στην ασφαλιστική εταιρεία και στον πατέρα του οδηγού της μοιραίας Porsche.
 
Πηγή: Star
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:20