15/02/2020 17:49:00

Γυναίκες οδηγοί τσακώθηκαν στο δρόμο και η μια έβγαλε το στήθος της και το κουνούσε προκλητικά στην άλλη (Video)

Γυναίκες οδηγοί τσακώθηκαν στο δρόμο και η μια έβγαλε το στήθος της και το κουνούσε προκλητικά στην άλλη (Video) - Media

 

Είναι να μην σου τύχει να τσακωθείς στο δρόμο με τη συγκεκριμένη κυρία, η οποία ευτυχώς για τους Έλληνες οδηγούς, ζει στην Αυστραλία.

Το περιστατικό συνέβη στο δυτικό Σίδνευ σε δρόμο κοντά στην πόλη Μιπλέρα.

Οι δυο γυναίκες οδηγοί για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν μέσα από τα αυτοκίνητα τους και η οδηγός του πρώτου σταμάτησε στην άκρη και βγήκε έξω. Τότε άρχισαν να βρίζονται η μια απέξω και η άλλη από τη θέση του οδηγού, μέχρι που η όρθια γυναίκα κατεβάζει το τιραντάκι που φορούσε και αποκαλύπτει το στήθος της στην άλλη οδηγό.

«Είσαι σοβαρή;» ακούγεται αιφνιδιασμένη να λέει η άλλη γυναίκα. Η γυναίκα που έδειξε το στήθος της απομακρύνθηκε για να μπει στο δικό της όχημα και να φύγει, αλλά πριν μπει στο δικό της αυτοκίνητο έριξε μερικές κλωτσιές στο αυτοκίνητοι της γυναίκας που μάλωσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.