search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:12
MENU CLOSE

ΓΕΕΘΑ: Μετά τον Αποστολάκη, ποιος; Τι θα βγάλει το ΚΥΣΕΑ

15.01.2019 09:14
ΓΕΕΘΑ: Μετά τον Αποστολάκη, ποιος; Τι θα βγάλει το ΚΥΣΕΑ - Media

 

Ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης έβγαλε τη στολή του Πολεµικού Ναυτικού έπειτα από 43 ολόκληρα χρόνια και από χθες το βράδυ -αφότου αποστρατεύτηκε- φορά το κοστούµι του υπουργού Αµυνας

Κατά τη συνάντηση που είχε µε τον Αλέξη Τσίπρα χθες το µεσηµέρι, ο πρωθυπουργός, αστειευόµενος, φρόντισε να του υπενθυµίσει ότι είναι οι τελευταίες ώρες που φορά τη στολή του Ναυτικού. Εκτός όμως από τα αστειάκια, στη συνάντηση έµαθα ότι συζητήθηκαν πολύ σοβαρά θέµατα.

Για την ακρίβεια, το ποιος θα αντικαταστήσει τον Αποστολάκη στην ηγεσία των Ενόπλων ∆υνάµεων, αλλά και το µέλλον των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων. Τα πάντα θα αποφασιστούν στην επόµενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στο τέλος της εβδοµάδας.Το αργότερο το ερχόµενο δεκαήµερο.

Σύμφωνα με το «Έθνος» το σενάριο επικρατέστερο είναι να προαχθεί σε αρχηγό ΓΕΕΘΑ κάποιος εκ των τριών νυν αρχηγών των Γενικών Επιτελείων (δηλαδή ή ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής του ΓΕΣ, ή ο αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης του ΓΕΝ, ή ο αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου του ΓΕΑ), των οποίων η διετής αρχική θητεία λήγει, και η θητεία των άλλων δύο να ανανεωθεί.

Επίσης, µπορεί όσοι δεν επελέγησαν να αποστρατευτούν. 

Πάντως, δεν αποκλείεται, ο Αποστολάκης εισηγηθεί τη ριζική ανανέωση των Γενικών Επιτελείων, µε την αποστράτευση όλων των αρχηγών…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09