05/04/2020 19:29:54

«Κρυάδα» από το Netflix: Αυξάνει το κόστος συνδρομής

Το Netflix θα «επανεξετάσει» τις επενδύσεις του στην Τζόρτζια αν εφαρμοστεί ο νόμος για τις αμβλώσεις - Media
 
«Κρύο ντουζ» για τους συνδρομητές του επιφύλαξε το Netflix με την έναρξη του νέου έτους, καθώς αποφάσισε να αυξήσει το κόστος συνδρομής.
 
Συγκεκριμένα, το Netflix ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αύξηση των τιμών της για τις αμερικανικές συνδρομές κατά 13% - 18%. Έτσι, πλέον η τιμή στο στάνταρ πακέτο, που είναι και το πιο δημοφιλές, διαμορφώνεται στα 12,99 δολάρια τον μήνα από 10,99 δολ. προηγουμένως.
 
Το κορυφαίο πακέτο, το οποίο επιτρέπει streaming σε τέσσερις οθόνες υψηλής ευκρίνειας, θα αυξηθεί στα 15,99 δολάρια από 13,99 δολάρια τον μήνα, ενώ η χρέωση για το βασικό πακέτο θα ανέλθει στα 8,99 δολάρια από 7,99 δολάρια.
 
Οι αυξήσεις των τιμών θα εφαρμοστούν σε όλα τα υπάρχοντα μέλη τους επόμενους μήνες και άμεσα σε όλα τα νέα μέλη, διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της η Netflix.
 
Αυτή είναι η πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2017 που η Netflix αύξησε τις τιμές για τους συνδρομητές της στις ΗΠΑ, ενώ πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία της η πλατφόρμα, πριν από περισσότερο από μια δεκαετία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.