search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:04
MENU CLOSE

Η έκκληση του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Να βγουν και να μιλήσουν» (Video)

29.01.2019 09:54
Η έκκληση του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Να βγουν και να μιλήσουν» (Video) - Media

 

Συγκλονισμένος παραμένει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, της δολοφονημένης φοιτήτριας στη Ρόδο, καταγγέλλοντας ότι στο νησί υπάρχει ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια.

“Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει». Όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά ΟΛΟΙ όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας. Πριν συμβεί ότι τραγικό συνέβη στην κόρη μας είχα καταγγείλει ότι υπάρχει στη Ρόδο ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια” είπε στην ΕΡΤ ο Γιάννης Τοπαλούδης, κάνοντας έκκληση σε όποιον υπέστη τα ίδια ή γνωρίζει κάτι, να βγει και να μιλήσει.

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να βγουν και να μιλήσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον 20χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη αλλά και για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ, φέρεται να αρνήθηκε όλα όσα του καταλογίζονται και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οδηγήθηκε ξανά πίσω στις φυλακές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15