search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:42
MENU CLOSE

Τατσόπουλος: O Σεφερλής φτύνει αίμα για να πάρει τα λεφτά που παίρνει ο Φωκάς (Video)

02.02.2019 13:24
Τατσόπουλος: Θλιβερό ατόπημα του Κραουνάκη να αποκαλέσει «λημέρι» το Μαξίμου (Video) - Media

 

«Kάποιοι βουλευτές έχουν κάνει το Κοινοβούλιο δελφινάριο», σχολίασε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζοντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με Δράση» του ΣΚΑΙ τη συμπεριφορά των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την τακτική που ακολουθούν για να αποτρέψουν την πτώση της κυβέρνησης.

«Βγαίνει ο Φωκάς και λέει δεν ψήφισα γιατί είχα πάει στην τουαλέτα και μετά ο αρχηγός του και τον δίνει, παραδέχεται χαριεντιζόμενος ότι ήταν στημένο. Υπό τη σκιά μιας δεδηλωμένης που δεν υπάρχει πλέον, βγαίνει και κάνει τσαμπουκαλέματα ο Καμμένος. Ο ψηφοφόρος σκέφτεται: “Τι μου προσφέρει το Κοινοβούλιο; Δελφινάριο; Το Δελφινάριο στοιχίζει φθηνότερα, ο Σεφερλής φτύνει αίμα για να βγάλει όσα παίρνει ο Φωκάς. Όλα αυτά ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.

Ο συγγραφέας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τη ΝΔ στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας, χαρακτήρισε «τακτικιστή» τον πρωθυπουργό.

«Πάει μέρα με τη μέρα και έχει στόχο να παραμείνει στην εξουσία όσο μπορεί. Και τάζει παροχές που ξέρει ότι δεν θα δώσει γιατί δεν θα είναι στην κυβέρνηση. Ας βάλουμε, λέει, στην καμπούρα του Μητσοτάκη και δένα παροχές που θα υποσχεθούμε και δεν θα δώσουμε ποτέ. Καμία χώρα δεν μπορεί να πάει με παροχολογία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, έως τον Οκτώβριο», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:42