13/11/2019 15:58:11

Λαφαζάνης - Πετράκος στο αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας

Λαφαζάνης - Πετράκος στο αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας - Media

 

Στο αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας, στον νομό Λάρισας, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι Παν. Λαφαζάνης, Θαν. Πετράκος, Χαρ. Αρχοντής, Κ. Δελημήτρος, Γ. Παπαϊωάννου, Τ. Γιαλαμάς και Χρ. Καρακώστας, μαζί με πολλά ηγετικά στελέχη της ΛΑ.Ε στον νομό Λάρισας και στη Θεσσαλία.

Η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. συναντήθηκε με την Επιτροπή του Μπλόκου της Νίκαιας και ενημερώθηκε από τα στελέχη της για τα αιτήματα των αγροτών, για τα οποία εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους.

Η Λαϊκή Ενότητα χαιρετίζει τους αγωνιζόμενους αγρότες και στηρίζει τα δικαία αιτήματα τους. Καταγγέλλει τις διώξεις σε βάρος των αγωνιζόμενων αγροτών και απαιτεί να ακυρωθούν τώρα.

Καλεί όλους τους αγρότες, ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους, σε καθολικό και ενωτικό αγώνα και σε συμμαχία με τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες για να ανατραπούν οι συνεχιζόμενες αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας, της υπερφορολόγησης. των κατασχέσεων πλειστηριασμών και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.