search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:08
MENU CLOSE

Αποθεώθηκαν Πορτοσάλτε, Μπογδάνος στην κοπή πίτας του Άδωνι – Σόου από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ (Photo/Video)

04.02.2019 09:38
Αποθεώθηκαν Πορτοσάλτε, Μπογδάνος στην κοπή πίτας του Άδωνι - Σόου από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ (Photo/Video) - Media

 

Αποθεώθηκαν Πορτοσάλτε και Μπογδάνος στην κοπή πίτας του Άδωνι – Σόου από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ (Video) Άδωνις Γεωργιάδης, Άρης Πορτοσάλτε και Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Τρεις προσωπικότητες στον χώρο της δεξιάς βρέθηκαν στην κοπή της πίτας του Αντιπρόεδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Η εκδήλωση έγινε το βράδυ της Κυριακής στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Σόου Γεωργιάδη με νέα καρφιά κατά Δένδια και ύμνους σε Σαμαρά

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, δημιουργώντας «πλατφόρμα» κατά την ομιλία του, κήρυξε τον πόλεμο στον Νίκο Δένδια, που είχε μιλήσει για την ακροδεξιά και το 18% του Αντώνη Σαμαρά το 2012. «Να είστε περήφανοι που ανήκετε στη ΝΔ. Η παράταξη αυτή κράτησε όρθια την Ελλάδα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές» είπε ο προερχόμενος από το ΛΑΟΣ κ.Γεωργιάδης στους παρευρισκόμενους και πρόσθεσε με νόημα: «Εγώ θέλω να παίρνω το χειροκρότημά σας, το χειροκρότημα αυτής της παρατάξεως. Δεν με ενδιαφέρει το χειροκρότημα κανενός άλλου. Άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς χαιρόμαστε με τα χειροκροτήματα των νεοδημοκρατών».

Αιχμή που απευθυνόταν προσωπικά στον κ.Δένδια, ο οποίος είχε χειροκροτηθεί και από το ΣΥΡΙΖΑ όταν εξαπέλυσε επίθεση στη Χρυσή Αυγή κατά τη συζήτηση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Στη συνέχεια ο κ.Γεωργιάδης ύμνησε για άλλη μία φορά τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έδωσε φυσικά το παρών στην κοπή της πίτας του αντιπροέδρου τον οποίο εκείνος έφερε στη ΝΔ. Χαρακτήρισε “μάθημα ιστορίας” την ομιλία Σαμαρά στη Βουλή για τη συμφωνία των Πρεσπών και υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη το 2012, διότι μπήκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ενώ όπως υποστήριξε εάν αρνείτο τότε τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση θα έπαιρνε 50% στις επόμενες εκλογές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:08