search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:37
MENU CLOSE

Ξυλοδαρμός Τζήλου: Διέφυγε στο εξωτερικό ο δράστης, αφού δεν έχει εκδοθεί κανένα ένταλμα σύλληψης

05.02.2019 18:28
Ξυλοδαρμός Τζήλου: Διέφυγε στο εξωτερικό ο δράστης, αφού δεν έχει εκδοθεί κανένα ένταλμα σύλληψης - Media

 

Τα εντάλματα σύλληψης για τους δράστες του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, δεν έχουν εκδοθεί ακόμη, δίνοντας το δικαίωμα σε έναν εκ των βασικών υπόπτων της επίθεσης να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο και να διαφύγει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com, ο Δ.Μ. εκμεταλλευόμενος τις παθογένειες της ελληνικής δικαιοσύνης, διέφυγε στο εξωτερικό αφού δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, ούτε φυσικά κανένας περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας άρχισε την ημέρα του περιστατικού (19 Δεκεμβρίου 2018) και η Εισαγγελία ολοκλήρωσε τις άρσεις απορρήτου και τις μαρτυρικές καταθέσεις σε χρόνο – ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι μεσολαβούσε εορταστική περίοδος.

Η δικογραφία σχηματίσθηκε στις 18 Ιανουαρίου και παραδόθηκε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Λάρισας Δ. Ρασιδάκη. Μάλιστα από εκείνη την ημέρα η Εισαγγελία πρότεινε άμεση έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του 46χρονου Δ.Μ. και του 28χρονου Χ.Π.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν έχει συμβεί ακόμη, αφού πρέπει να συμφωνήσει και η ανακρίτρια, στην οποία δεν έχει παραδοθεί ακόμη η δικογραφία η οποία βρίσκεται εδώ και 17 μέρες στο γραφείο της Προέδρου Πρωτοδικών Δ. Ρασιδάκη.

Οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης λοιπόν και οι συνεργοί τους, το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και ο βασικός ύποπτος της επίθεσης κατά του Λαρισαίου διαιτητή, ο 46χρονος Δ.Μ., βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:37