search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52
MENU CLOSE

Ερντογάν σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ: «Εσένα σε βλέπω στην τουρκική τηλεόραση» (Photo)

06.02.2019 10:40
Βερολίνο: «Ουδέν σχόλιον» για τις δηλώσεις Ερντογάν για την Αγία Σοφία - Media

 

Έναν χαλαρό διάλογο εκτός πρωτοκόλλου είχαν στο λευκό Παλάτι ο Ταγίπ Ερντογάν, Αλέξης Τσίπρας και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης.

Όταν ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ χαιρέτισε τον Τούρκο πρόεδρο, ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε στον Ταγίπ Ερντογάν: «Ο Μανώλης δείχνει εμένα στην τηλεόραση, αλλά δείχνει εσένα περισσότερο στην ελληνική τηλεόραση».

Ο δημοσιογράφος απάντησε ότι έτσι πρέπει να κάνει, καθώς με αυτά που λέει πρέπει να φαίνεται, για να λάβει την εξής απάντηση του Ταγίπ Ερντογάν: «Σε βλέπω στην τουρκική τηλεόραση, προσπαθείς να κρατήσεις ίσες αποστάσεις».

Η βραδιά είχε αρκετές ελληνικές πινελιές τόσο στο μενού όσο και τη μουσική. Μάλιστα, ένα από τα κομμάτια που ακούστηκαν ήταν το τραγούδι: «Τούρκος εγώ και εσύ Ρωμιός-Μέσα στου Βοσπόρου τα Στενά».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52