search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:05
MENU CLOSE

Συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειας Σταματιάδη στην ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας

18.02.2019 15:50
Παραδόθηκε στις αρχές ένας από τους δολοφόνους του Αλ. Σταματιάδη - Media
 
Με μια συγκινητική ανακοίνωση η οικογένεια του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη ευχαρίστησε την αστυνομία για την εξιχνίαση της δολοφονίας του και την σύλληψη των αδίστακτων ληστών που τον είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα μέσα στο σπίτι του τη Μεγάλη Δευτέρα του 2018.
 
Στην ανακοίνωση της οικογένειας Σταματιάδη επισημαίνεται: «Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην διοίκηση, τους αξιωματικούς και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για την πολύμηνη, συστηματική εργασία τους στον εντοπισμό και την αποκάλυψη της σπείρας των κακοποιών που ενέχεται στην δολοφονία του αγαπημένου μας».
 
Όπως είναι γνωστό η αστυνομία πριν από πέντε ημέρες εξάρθρωσε μεγάλη σπείρα διαρρηκτών και προχώρησε σε έξι συλλήψεις μεταξύ των οποίων και των υπεύθυνων για τη δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:05