search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:46
MENU CLOSE

Απίστευτο τρολάρισμα από τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ: Αλληλεγγύη στους φίλους ΣΥΡΙΖαίους

18.02.2019 16:12
Χρηστίδης: Μαύρη μέρα για τον παγκόσμιο πολιτισμό και τον οικουμενικό χριστιανισμό - Media

 

Με διάθεση τρολαρίσματος σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης την πρόσφατη υπουργοποίηση δύο πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ (Θάνος Μωραΐτης και Άγγελος Τόλκας) στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha FM, o κ. Χρηστίδης είπε χαρακτηριστικά:  «Στέλνω την αλληλεγγύη μου στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν τον κ. Τσίπρα να κάνει υπουργούς αυτούς που τους έβριζαν».

Σημείωσε δε, ότι «για να καταλάβει και ο κόσμος γιατί δεν μιλάμε μόνο για όρους φανατισμού, οι υπουργοί αυτοί που θα ορκιστούν σήμερα έβγαιναν πριν από είκοσι μέρες και έλεγαν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να περάσει και ο κ. Τσίπρας εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα προς αυτή την κατεύθυνση με την συμφωνία. Εμείς τα λέγαμε αυτά και μας κατηγορούσαν κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην πω όλοι. Σήμερα λοιπόν ο κ. Τσίπρας αυτούς πηγαίνει να ορκίσει».

Παράλληλα, τόνισε ότι «είναι υποτιμητικό για τους πολίτες, να νομίζει ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός ότι παίρνοντας δύο στελέχη από το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να πάρει και τους ψηφοφόρους που κάποτε τους στήριξαν Οι συγκεκριμένοι κρίνονται από την πορεία τους αυτή και φυσικά πρέπει να σας πω ότι έχουν σπάσει τα τηλέφωνά μας από την αηδία που εκφράζουν άνθρωποι που ήταν από τις περιοχές τους και άνθρωποι που ήταν παραδοσιακοί συνοδοιπόροι τους. Εμείς προχωράμε και πιστεύω ότι είναι τεράστια ευθύνη την οποία έχουν αυτοί που δέχονται να εξαγοραστούν πολιτικά για να κρατήσουν για δυο τρεις μήνες ανοικτή την πόρτα μιας μερσεντές αλλά έχουν μεγαλύτερη ευθύνη αυτοί οι οποίοι εξαγοράζουν εκμαυλίζοντας το οτιδήποτε υπάρχει. Ο κ. Τσίπρας σήμερα είναι πρωθυπουργός ενός συνονθυλεύματος που πιάνει από την ψεκασμένη ακροδεξιά την αντιμνημονιακή παρ΄ ολίγον αριστερά τις πλατείες των αγανακτισμένων μέχρι το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ το οποίο έβριζε. Αυτό δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:45