search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Συναγερμός στην Γιουβέντους: Καρδιακή αρρυθμία ο Κεντίρα

19.02.2019 19:53
Κορωνοϊός: Αυστηρό lockdown σε περιοχές του Σίδνεϊ μετά από έξαρση των κρουσμάτων - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γιουβέντους με τον Σάμι Κεντίρα. Ο Γερμανός μέσος έμεινε εκτός αποστολής του πρώτου αγώνα με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη την Τετάρτη για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Τορίνο, διαπιστώθηκε ότι έχει καρδιακή αρρυθμία.

Αυτόματα αποκλείστηκε και από αύριο θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί από προήλθε το πρόβλημα και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Πάντως, είναι πιθανό να χάσει κάποιους από τους επόμενους αγώνες των «μπιανκονέρι» σε Ιταλία και Ευρώπη.

Αυτή δεν είναι η μοναδική απουσία για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του και τον Ντάγκλας Κόστα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ήταν δεδομένο ότι δεν θα προλάβαινε να αποθεραπευτεί πριν το παιχνίδι με τους «ροχιμπλάνκος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57