search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:56
MENU CLOSE

Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

21.02.2019 16:06
Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV - Media

 

Η εκπομπή OSCARS’ NIGHT με τον Θ. Κουτσογιαννόπουλο θα προβληθεί live και στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV, στο Youtube

 

-Ζωντανή μετάδοση για πρώτη φορά από ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο απευθείας από το κόκκινο χαλί με τον Γιώργο Σατσίδη

 

Η στιγμή της 91ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει και η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 03.00, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής, θα προβληθεί ταυτόχρονα στο COSMOTE CINEMA 1HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα, αλλά και από το COSMOTE CINEMA OSCARS HD σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η βραδιά των OSCAR θα προβληθεί και με υπότιτλους, την Δευτέρα 25/2 στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεκινώντας από τις 21.00.

Πριν τη «μεταφορά» τους στο κόκκινο χαλί και την έναρξη της τελετής, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «OSCARSNIGHT» αφιερωμένη στα OSCAR, με συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καλεσμένους ηθοποιούς και ανθρώπους του κινηματογράφου, που θα σχολιάζουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν τις δικές τους προβλέψεις. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στο COSMOTE CINEMA 1HD την Κυριακή 24/2 ξεκινώντας από τις 23.00, αλλά και ταυτόχρονα στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV, στο Youtube.

Παράλληλα, η COSMOTE TV είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο και ένα από τα 18 παγκοσμίως που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει πριν την έναρξη της τελετής, ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο Dolby Theater. Η σύνδεση με το κόκκινο χαλί θα γίνει μέσα από το COSMOTE CINEMA 1HD, κατά τη διάρκεια της εκπομπής OSCARSNIGHT.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:55