13/10/2019 20:25:21

ΝΔ: Ο κ. Ξανθός έχει πάθει... Πολάκη

ΝΔ: Ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί πια η απερχόμενη κυβέρνηση - Media

 

Στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, απαντά η Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας πως «ψεύδεται δημοσίως ισχυριζόμενος ότι τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ, και όχι η Νέα Δημοκρατία, έδωσε πρόσβαση και στους ανασφάλιστους πολίτες στα νοσοκομεία». 

«Ο κ. Ξανθός από την πολλή παρέα με τον αναπληρωτή του έχει, ως φαίνεται, πάθει... Πολάκη. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ψεύδεται δημοσίως ισχυριζόμενος ότι τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ, και όχι η Νέα Δημοκρατία, έδωσε πρόσβαση και στους ανασφάλιστους πολίτες στα νοσοκομεία. Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη του τον παραπέμπουμε σε ένα δικό του άρθρο στην Αυγή τον Ιούνιο του 2014 στο οποίο χαιρέτιζε ως "σημαντική εξέλιξη που ικανοποιεί την Αριστερά” το γεγονός ότι ήδη από τότε η Νέα Δημοκρατία έλυσε το πρόβλημα της νοσοκομειακής περίθαλψης των ανασφάλιστων συμπολιτών μας», αναφέρει η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της. 

Σε υστερόγραφο αναφέρει: «Προς διευκόλυνσή του κ. Ξανθού, του επισυνάπτουμε και το link του άρθρου του που παραμένει και σήμερα αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Αυγής». 

Νωρίτερα ο κ. Ξανθός, σχολιάζοντας την παρουσίαση του Προγράμματος Υγείας της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε κάνει λόγο για γενικόλογες εξαγγελίες και έκθεση ιδεών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.