search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:56
MENU CLOSE

Βγήκε ζωντανός από το θρίλερ του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

27.02.2019 20:09
Βγήκε ζωντανός από το θρίλερ του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ - Media

 

Σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε ποτέ και λύγισε την αντίσταση του άκρως μαχητικού Πανιώνιου κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή, με τον Βιερίνια να υπογράφει από τα 11 μέτρα το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας του, που τσέκαρε στην παράταση το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Παράπονα και από τις δύο ομάδες για την διαιτησία!

Όλα έδειχναν ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα μπορούσαν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Η ήττα του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη (2-1) είχε ήδη βάλει ψηλά τον πήχη για τους Θεσσαλονικείς, που έπρεπε στην έδρα τους να λυγίσουν την αντίσταση των «κυανέρυθρων» για να προκριθούν.

Ο Μπίσεσβαρ στο 32’ έβαλε το γκολ που έψαχναν οι γηπεδούχοι, όμως η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, αφού δύο λεπτά αργότερα στην πρώτη επίσκεψή του στα καρέ του ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Ντουρμισάι. Αίφνης, η υπόθεση πρόκριση ήταν ανοιχτή.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την ισοπαλία, άντεχαν στο «σφυροκόπημα» του ΠΑΟΚ, με τον Κότνικ να κάνει μεγάλες επεμβάσεις ιδιαίτερα σε ευκαιρίες του Ακπόμ και του Σβιντέρφσκι.

Όμως η ομάδα του Λουτσέσκου δεν τα παράτησε στιγμή, και με τον Πολωνό φορ (Σβιντέρφσκι) βρήκε στο 82΄το γκολ που της έδινε παράταση ζωής. Με το 2-1 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση!

Κόντρα στη ροή του αγώνα σε μια επικίνδυνη αντεπίθεση, ο Καμαρά σκόραρε έπειτα από μια δική του μεγάλη κούρσα, με το σουτ του να περνάει κάτω από τα πόδια του Πασχαλάκη. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της παράτασης ολοκληρώθηκε με 2-2 και τον ΠΑΟΚ να ψάχνει δύο γκολ για να προκριθεί σε διάστημα 15 λεπτών.

Και τα βρήκε! Σε διάστημα πέντε λεπτών! Στο 114’ ο Ακπόμ εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του Πανιωνίου για να κάνει το 3-2, ενώ σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, ο Μίσιτς σούταρε από κοντά και ο διαιτητής Σκουλάς έδωσε πέναλτι για χέρι του Μανθάτη σε μια πολύ δύσκολη φάση. Ο Βιερίνια ευστόχησε και έστειλε τον ΠΑΟΚ, στους τέσσερις του Κυπέλλου!

Έντονα παράπονα και από τις δύο ομάδες για τον διαιτητή Σκουλά που έχασε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε τράβηγμα του Κρέσπο, για κόκκινη κάρτα σε σκληρό τάκλιν με τα δύο πόδια του Καμαρά στον Μίσιτς, ενώ η ομάδα του Μάντζιου για τη κρίσιμη φάση της τελευταίας στιγμής.

Ενδεικτικό ότι οι παίκτες του Πανιωνίου αποφάσισαν να μην κάνουν σέντρα διαμαρτυρόμενοι για τον καταλογισμό του πέναλτι, με τον διαιτητή να σφυρίζει στο 119’ τη λήξη!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50