search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:26
MENU CLOSE

Τέταρτη διάρρηξη μέσα σε έναν χρόνο για τον πολυχώρο Vault

13.03.2019 10:25
Τέταρτη διάρρηξη μέσα σε έναν χρόνο για τον πολυχώρο Vault - Media

 

Σε απόρθητο… φρούριο ετοιμάζεται να μετατρέψει το θέατρό του ο Δημήτρης Καρατζιάς. Τα ξημερώματα της Τετάρτης άγνωστοι «χτύπησαν» για τέταρτη φορά -τρίτη αυτόν τον μήνα- τον πολυχώρο Vault, σπάζοντας ακόμα μια φορά την τζαμαρία, παρότι χτυπούσε ο συναγερμός.

«Είναι αστείο πια. Και να θες να μην μπεις σε αυτήν τη διαδικασία, τώρα πια δεν μπορείς. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα. Κάμερες ασφαλείας στις τζαμόπορτες, σιδεριές στις πόρτες, όλα αυτά που θέλαμε να αποφύγουμε, δυστυχώς θα τα κάνουμε, προκειμένου να προφυλαχτούμε» δήλωσε στην Espresso ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και υπεύθυνος του θεάτρου, προσθέτοντας: «Εμείς μένουμε πάρα πολύ κοντά στο θέατρο, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, σε τέσσερα λεπτά ήμασταν εκεί και ύστερα από πέντε λεπτά εκεί ήταν και η Αστυνομία.

Αλλά τι να κάνουν οι άνθρωποι; Επειδή το θέατρο είναι σε μια κατοικημένη περιοχή, με το που χτύπησε ο συναγερμός οι διαρρήκτες πρόλαβαν και άρπαξαν ό,τι βρήκαν και έφυγαν. Κάτι μπουκάλια, δηλαδή, πήραν μόνο από το μπαρ. Στο ταμείο δεν υπήρχαν ούτε κέρματα. Ωστόσο, έσπασαν την τζαμαρία» αναφέρει, χωρίς να καταφέρνει να κρύψει τον εκνευρισμό του για το θράσος κάποιων που επιμένουν να «χτυπούν» έναν χώρο πολιτισμού.

Παρ’ όλ’ αυτά, η παράσταση «Χορεύοντας στο σκοτάδι» που ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο -παίχτηκε κανονικά το βράδυ της τρίτης. «Εννοείται ότι όλες μας οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά» ενημέρωσε μέσω facebook ο κ. Καρατζιάς το κοινό του, αμέσως μετά το δυσάρεστο συμβάν, εξιστορώντας, ακόμα μια φορά, λεπτομέρειες για το «χτύπημα» των διαρρηκτών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:26