search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα συμβόλαια της TV – Ποιοι παίρνουν 120.000 το μήνα και ποιοι πρωταγωνιστούν στη ζώνη τους με 4.000;

20.03.2019 10:52
Αυτά είναι τα συμβόλαια της TV - Ποιοι παίρνουν 120.000 το μήνα και ποιοι πρωταγωνιστούν στη ζώνη τους με 4.000; - Media

 

Οι εποχές που οι τηλεστάρ υπέγραφαν συμβόλαια εκατομμυρίων πέρασαν ανεπιστρεπτί ή μήπως υπάρχουν ακόμα τέτοια συμβόλαια; Ακόμα υπάρχουν λίγοι και καλοί Έλληνες παρουσιαστές που ακόμα έχουν στο ενεργητικό τους συμβόλαιο με αρκετά μηδενικά. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», σε αυτά έρχονται μάλιστα να προστεθούν και τα έσοδα από το instagram και οι εμπορικές συμφωνίες με εταιρείες που αναε΄βαζουν τον πήχη κατά πολύ, συμπληρώνοντας τρόπον τινά το εισόδημα των τηλ-αστέρων. Αυτά που αδυνατούν να δώσουν τα κανάλια, τα δίνουν οι εταιρίες. 

Ελένη Μενεγάκη 

Βασίλισσα παραμένει η μία και μοναδική Ελένη Μενεγάκη. Το συμβόλαιό της με τον alpha αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες καθώς περιλαμβάνει αρκετούς αστερίσκους. Πάντως, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το εισόδημά της ξεπερνάει τις 120.000 ευρώ. Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με τα «Αποκαλυπτικά» κανείς δε γνωρίζει το ακριβές ποσό. 

Έλλη Στάη 

Στα τοπ 2 βρίσκεται η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης Έλλη Στάη. Τι και αν λένε ότι η ενημέρωση δε πληρώνεται γιατί δεν πληρώνει; Η Έλλη Στάη για να επιστρέψει στην τηλεόραση έκλεισε με το ποσό των 50.000 ευρώ το μήνα. Ποσό καθόλου άσχημο αν σκεφτεί κανείς ότι το δελτίο κάνει γύρω στο 4%. 

Σάκης Τανιμανίδης  

Παρουσίασε ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση, το survivor και πολύ γρήγορα μπήκε στο πάνθεον των επιτυχημένων και ακριβοπληρωμένων. Τη πρώτη χρονιά του ριάλιτι περιπέτειας πήρε το ποσό των 1.000 ευρώ το επεισόδιο. Ποσό που μεταφράζεται σε 80.000 για σύνολο 80 επεισοδίων. 

Αντώνης Κανάκης 

Πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του. Οι «Ράδιο Αρβύλα» έκλεισαν με το ποσό των 3.000.000 ευρώ το χρόνο για ολόκληρη τη σεζόν. Δύο εκπομπές και για όλα τα έξοδα. 

Γιώργος Λιάγκας 

Ακριβοπληρωμένος αν και στο «πάγκο» θεωρείται ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Παρουσιαστής έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 για 200.000 ευρώ το χρόνο που αν το διαιρέσει κανείς με το 10 (Ιούλιο,Αύγουστο δεν πληρώνονται) σημαίνει ότι αμείβεται με 20.000 τον μήνα. 

Γρηγόρης Αρναούτογλου 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι κατά τι πιο ακριβοπληρωμένος με 25.000 ευρώ τον μήνα. 

Βίκυ Χατζηβασιλείου 

Στις 25.000 το μήνα είναι και ο μισθός της Βίκυς Χατζηβασιλείου 

Λάκης Λαζόπουλος 

Η συμφωνία που έκλεισε με το ΟPEN φαίνεται να είναι στις 500.000 για όλη τη χρονιά αλλά ως παραγωγή. 

Φαίη Σκορδά 

Οι περισσότερες παρουσιάστριες της πρώτης γραμμής βρίσκονται περίπου στις 10.000 ευρώ το μήνα. Αυτό το ποσό φαίνεται να λαμβάνει η Φαίη Σκορδά 

Μαρία Μπεκατώρου 

Πρωταγωνιστεί. Κάνει μία καθημερινή και μία εβδομαδίαια εκπομπή. Η αμοιβή της όμως είναι στα 4.000 ευρώ μηνιαίως. 

Νίκος Μουτσινάς

Το απόλυτο φετινό αστέρι του Open φαίνεται και αυτό να αμείβεται με 4.000 ευρώ το μήνα.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:39