search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:26
MENU CLOSE

Παπαδάκης για Μπάγια Αντωνοπούλου: Η συνάντηση μετά την αποχώρησή της (Video)

21.03.2019 08:13
Παπαδάκης για Μπάγια Αντωνοπούλου: Η συνάντηση μετά την αποχώρησή της (Video) - Media

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης το βράδυ της Τετάρτης ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την Μπάγια Αντωνοπούλου. Όταν κλήθηκε να απαντήσει για τον λόγο της αποχώρησής της από την εκπομπή του και τον φημολογούμενο τσακωμό τους, ο Γιώργος Παπαδάκης αρνήθηκε να σχολιάσει τι οτιδήποτε, καθώς όπως τόνισε πολλοί είναι αυτοί που έχουν τοποθετηθεί σχετικά, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν καμιά γνώση επί του θέματος.

«Όχι, δεν θα απαντήσω γιατί έχει μιλήσει ένα κάρο κόσμος, όλοι έχουν μιλήσει εκτός από μένα και δεν πρόκειται να μιλήσω. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην μίλησαν. Άνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό. Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στο δρόμο, χαιρετηθήκαμε, φιληθήκαμε, την Παραμονή Χριστουγέννων», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:25