search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:17
MENU CLOSE

«Fake news» για στάση εργασίας αναστάτωσαν τους επιβάτες του Ηλεκτρικού

21.03.2019 18:35
Παρασύρθηκε γυναίκα από ΙΧ στο Μοσχάτο - Media

 

Ουδεμία ευθύνη φέρει η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ή οποιοδήποτε Σωματείο Εργαζομένων για τη σημερινή σύγχυση που προκλήθηκε στο επιβατικό κοινό για στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ, δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Σταθερές Συγκοινωνίες.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «ποτέ δεν ανακοινώθηκε στάση εργασίας για σήμερα 21-3-2019», σημειώνοντας πως τη σύγχυση και την αναστάτωση στους πολίτες προκάλεσε λαθεμένη αναφορά πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής «σε δήθεν προγραμματισμένη στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 14:00, στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ, κάνοντας χρήση παλαιότερης ανακοίνωσης Σωματείου εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ για στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε ένα μήνα πριν, δηλαδή στις 21-2-2019 !!!!!».

«είδηση», προσθέτει η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, αναπαράχθηκε ταχύτατα και χωρίς καμία διασταύρωση -από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΣΤΑΣΥ- από δεκάδες ιστοσελίδες του διαδικτύου με αποτέλεσμα την πρόκληση ταλαιπωρίας και σύγχυσης στο επιβατικό κοινό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:16