search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:25
MENU CLOSE

Μαδούρο: Ο επιτελάρχης του Γκουαϊδό συνελήφθη για φερόμενη ανάμιξη σε πυρήνα τρομοκρατών

21.03.2019 21:54
Μαδούρο: Φτιάξαμε φάρμακο που εξουδετερώνει τον κορωνοϊό (Video) - Media

 

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βενεζουέλας δήλωσε ότι οι αρχές συνέλαβαν τον Ρομπέρτο Μαρέρο, τον επιτελάρχη του ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό για ανάμιξή του σε έναν υποτιθέμενο «πυρήνα τρομοκρατών» που σχεδίαζε επιθέσεις ενάντια σε υψηλά ιστάμενες πολιτικές προσωπικότητες.

Ο υπουργός Εσωτερικών Νέστορ Ρεβερόλ σε εμφάνισή του στην κρατική τηλεόραση, έδειξε μια εικόνα από δύο τουφέκια, που σύμφωνα με τον ίδιο συλλέχθηκαν κατά τις έρευνες εναντίον του Ρομπέρτο Μαρέρο.

Νωρίτερα ο Χουάν Γκουαϊδό δήλωσε ότι δεν πρόκειται να «εκφοβιστεί» έπειτα από τη σύλληψη του επιτελάρχή του από τις υπηρεσίες πληροφοριών, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ουάσινγκτον.

Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον με tweet του τόνισε ότι ο «Μαδούρο έκανε ακόμη ένα μεγάλο λάθος», αναφέροντας ότι η «παράνομη» σύλληψη του Μαρέρο «δεν θα μείνει αναπάντητη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:25