search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Ανησυχία ΝΔ για τις παρελάσεις: Να μην αμαυρωθούν, ζητά ο Μ. Χαρακόπουλος

22.03.2019 16:27
Δήμαρχος έστησε εξέδρα στην παρέλαση... μόνο για τον εαυτό του! (photo) - Media
 
Έκκληση να μην υπάρξουν «ασχήμιες που θα αμαυρώσουν τις παρελάσεις» για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου απηύθυνε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ, Μάξιμος Χαρακόπουλος με δήλωση του κατά τη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο παρουσίασης του προγράμματος Παιδείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την αρμόδια τομεάρχη Νίκη Κεραμέως.
 
Ο κ. Χαρακόπουλος με αφορμή τις πληροφορίες που τα τελευταία εικοσιτετράωρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, οργανωμένες διαμαρτυρίες στις παρελάσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν κυβερνητικά στελέχη σημείωσε τα εξής:
 
«Κατανοώ απόλυτα την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη διαχείριση των ζητημάτων της εξωτερικής πολιτικής και των εθνικών θεμάτων από την κυβέρνηση. Επουδενί, όμως, δεν πρέπει να επισκιασθεί η εθνική επέτειος, πόσω δε μάλλον να αμαυρωθούν οι παρελάσεις από ασχήμιες που μπορεί να λάβουνε χώρα την ημέρα της εθνικής μας παλιγγενεσίας. Θέλω να απευθύνω έκκληση σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη. Δεν θέλω να μπω στον πειρασμό να πω ότι “έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες”, γιατί κι ως υπουργός υπέστην ανάλογες συμπεριφορές, αλλά νομίζω ότι όλοι πρέπει να σεβαστούμε το νόημα, το περιεχόμενο και τον συμβολισμό της εθνικής επετείου».
 
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης είχε τονίσει ότι «ακροδεξιοί κύκλοι οργανώνουν δήθεν “αυθόρμητα” επεισόδια, για να αμαυρώσουν τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Καλούμε τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών να τους απομονώσει. Και τη ΝΔ να πάρει επιτέλους αποστάσεις από το “αυγό του φιδιού”. Ναι στον πατριωτισμό! Όχι στην πατριδοκαπηλία!».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50