29/02/2020 16:08:29

Βασιλειάδης προς Super League: «Ξεχάστε την αναδιάρθρωση, δεν το συζητάω καν»

Βασιλειάδης προς Super League: «Ξεχάστε την αναδιάρθρωση, δεν το συζητάω καν» - Media

 

Το ραντεβού Βασιλειάδη-Super League θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, με τον υφυπουργό να τους το ξεκόβει και επίσημα: «Μιλάμε για ό,τι θέλετε, εκτός από το θέμα της αναδιάρθρωσης»!

Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχει η επικείμενη συνάντηση (πιθανότατα την προσεχή Τετάρτη) της Super League με τον υφυπουργό Αθλητισμού, διότι ο συνεταιρισμός θέλει να συζητήσουν για επανεξέταση της αναδιάρθρωσης, αλλά ο Γιώργος Βασιλειάδης τους λέει ότι συζητάει τα πάντα εκτός από αυτό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η Super League, σε συνέχεια της απόφασης που έλαβε χθες, απέστειλε σήμερα Παρασκευή (22/3) επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, με την οποία του ζητάει ραντεβού το συντομότερο δυνατό, για να μιλήσουν γενικά και αόριστα για θέματα που… άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης τους απάντησε άμεσα με δική του επιστολή, λέγοντάς τους ότι «εφόσον στην ατζέντα της συνάντησης δεν βρίσκεται το θέμα της αναδιάρθρωσης, ευχαρίστως θα σας δεχτώ οποιαδήποτε μέρα και ώρα»!

Ο συνεταιρισμός του απάντησε εκ νέου, ευχαριστώντας τον για την… αποδοχή του αιτήματός τους για συνάντηση και προτείνουν την ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 για να συναντηθούν.

Επί της ουσίας, ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε το μήνυμα ότι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και η ίδρυση της Super League 2 θα προχωρήσει κανονικά χωρίς υποχωρήσεις, ωστόσο πρέπει να πούμε ότι η επιστολή που έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο ώστε εν συνεχεία να κατατεθεί η σχετική τροπολογία στην Βουλή, δεν έχει ακόμη σταλεί, για άγνωστο όσο και ύποπτο λόγο…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.