search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Προκριματικά Euro 2020: Ποιο ελεύθερο κανάλι μεταδίδει το ματς της Εθνικής το βράδυ

23.03.2019 10:06
Προκριματικά Euro 2020: Ποιο ελεύθερο κανάλι μεταδίδει το ματς της Εθνικής το βράδυ - Media

 

Οι απευθείας μεταδόσεις των προκριματικών του Euro 2020 ξεκινούν στην Cosmote TV και οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους όλη τη δράση που θα λάβει χώρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της Εθνικής, οι οποίοι θα προβληθούν ζωντανά, σε υψηλή ευκρίνεια από την Cosmote TV αλλά και από το Open μιας και τα δύο κανάλια έχουν από κοινού αποκτήσει τα δικαιώματα της ελληνικής ομάδας.

Η πρεμιέρα της Εθνικής στα προκριματικά θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 21:45 στο Λίχτενσταϊν.

Για το Open θα είναι στην περιγραφή ο Αλέξης Σπυρόπουλος και στον σχολιασμό ο Ντέμης Νικολαΐδης ενώ από τις 21:00 θα βγει με την pre game εκπομπή σε παρουσίαση Χριστίνας Βραχάλης και Γιώργου Τσαντάκη, με καλεσμένο τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο.

Για το Cosmote Sport 1 η pre game εκπομπή θα βγει από τις 20:30 με τον Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο και στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Σωτήρης Κωσταβάρας. Εν όψει του αγώνα, θα προβληθούν επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις των Ελλήνων διεθνών Σπύρου Ρισβάνη και Γιώργου Μασούρα.

Πηγή: dailymedia.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:53