search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:24
MENU CLOSE

Στα χέρια του Acun Ilicali το μέλλον των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ – Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός

24.03.2019 16:43
Στα χέρια του Acun Ilicali το μέλλον των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ – Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός - Media

 

Το μέλλον της συνεργασίας των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ εξαρτάται αποκλειστικά από την εξέλιξη της σχέσης του σταθμού με την AcunMedia.

Πληροφορίες που επικαλλούνται οι «Τυπολογίες» από πηγές του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι κανένας παρουσιαστής δεν έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σταθμό.

Η συνεργασία τους τελειώνει με το τέλος κάθε εκπομπής και επανενεργοποιείται αν χρησιμοποιηθούν σε κάποιο άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η διαπραγμάτευση του Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ για τη συνέχιση της συνεργασίας τους θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την τύχη όλων των παρουσιαστών στον φαληρικό σταθμό.

Το σχέδιο του ΣΚΑΪ για την επόμενη χρονιά περιλαμβάνει αρκετή μυθοπλασία στο πρόγραμμα αλλά εκπομπές όπως το Voice και το My Style Rocks βρίσκονται εντός του προγραμματισμού του σταθμού για ανανέωση.

Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο ακόμα αφού ο Τούρκος παραγωγός, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κλείνει συνεργασίες-πακέτα για πολλές εκπομπές.

Το σίγουρο είναι ότι δε θα υπάρξει 4ο «Survivor» και 3ο «Power of Love», ενώ στον αέρα είναι και η τύχη του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», με την τύχη του Σάκη Τανιμανίδη, Μαρίας Μπακοδήμου και Γιώργου Λιανού να την καθορίζουν οι σχέσεις του σταθμού με τον Acun.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03