search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:01
MENU CLOSE

Που πάνε σήμερα οι αρχηγοί… Σκοπιμότητες και υπονοούμενα…

05.10.2009 19:06

Με πραγματικές προθέσεις για χαλάρωση… με επικοινωνιακά τρίκ και με συμβολικές επισκέψεις οι αρχηγοί των κομμάτων θα περάσουν την σημερινή τους μέρα. Ετσι σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κ. Κώστας Καραμανλής σε μία καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα κίνηση, θα επισκεφθεί…

Με πραγματικές προθέσεις για χαλάρωση… με επικοινωνιακά τρίκ και με συμβολικές επισκέψεις οι αρχηγοί των κομμάτων θα περάσουν την σημερινή τους μέρα. Ετσι σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κ. Κώστας Καραμανλής σε μία καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα κίνηση, θα επισκεφθεί το Μουσείο της Ακρόπολης συνοδευόμενος από την σύζυγο του Νατάσσα καθώς και τα παιδιά του. Είναι άγνωστο αν –ως είθισται για πρωθυπουργό – θα τους συνοδεύσει και ο υπουργός Πολιτισμού…

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου έχει προσκαλεσμένους στο Κερατσίνι τους πολιτικούς συντάκτες στο Κερατσίνι (στου Κρητικού) για ούζο και μεζέ, σε μια συνάντηση χαλάρωσης και την οποία έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια, ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα πάει μαζί με συνεργάτες του και δημοσιογράφους στο Μοναστηράκι στου «Μπαϊρακτάρη» μια κίνηση με ισχυρό συμβολισμό ευθέως στρεφόμενο κατά του πρωθυπουργού, θέλοντας προφανώς να θυμίσει ότι εκεί έγινε η αναφορά του πρωθυπουργού στους «νταβατζήδες» και ότι αυτή η αναφορά ήταν κενή περιεχομένου.

Τέλος την Αλέκα Παπαρήγα θα την δούμε σε καφενείο στην Καλλιθέα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στο Θησείο (στον Σταύλο) όπου Σάββατο πρωϊ είναι στέκι για την νεολαία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:00