24/09/2020 10:44:17

Το κοινοβούλιο των πιθήκων - Ο δρόμος του Brexit μέσα από τα μάτια του Μπάνσκι (Photo)

Το κοινοβούλιο των πιθήκων - Ο δρόμος του Brexit μέσα από τα μάτια του Μπάνσκι (Photo) - Media

 

Ένα κοινοβούλιο αποτελούμενο από 650 πιθήκους. Αυτή είναι η οπτική του Βρετανού καλλιτέχνη Bansky, που επέλεξε έναν περίεργο τρόπο να σχολιάσει της εξελίξεις των ημερών, με το Brexit.

Ο καλλιτέχνης ανέβασε στο λογαριασμό του στο instagram ένα έργο που δείχνει το βρετανικό κοινοβούλιο ως κοινοβούλιο πιθήκων. Πρόκειται για ένα έργο που όπως λέει το δημιούργησε πριν από δέκα χρόνια και το μουσείο του Μπρίστολ στο οποίο ανήκει το εκθέτει ξανά αυτό τον καιρό.

"Αποφασισμένο Κοινοβούλιο...Το έκανα πριν από δέκα χρόνια. Το Μουσείο Μπρίστολ το εκθέτει ξανά για να σηματοδοτήσει την ημέρα Brexit. “Γελούν τώρα, αλλά μια μέρα κανείς δεν θα είναι υπεύθυνος." το σχόλιό του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. Devolved Parliament I made this ten years ago. Bristol museum have just put it back on display to mark Brexit day. . “Laugh now, but one day no-one will be in charge.”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Banksy (@banksy) στις

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.