search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:48
MENU CLOSE

Ο «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου, Ανέστης Βλάχος, για την κόρη του: Αυτή είναι η προίκα μου

30.03.2019 14:43
Ο «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου, Ανέστης Βλάχος, για την κόρη του: Αυτή είναι η προίκα μου - Media

 

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου, Ανέστης Βλάχος, σύστησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» την κόρη του Έλλη και την κάλεσε δημόσια να του κάνει το εγγονάκι που τόσο λαχταρά. 

«Αυτή είναι η προίκα μου. Η κόρη μου. Είμαι ευτυχισμένος που ‘χω τέτοιο παιδί. Την τσιγκλάω λίγο για να παντρευτεί, να δω και ‘γω ένα εγγονάκι από την κόρη μου πριν κλείσω τα μάτια μου», ανέφερε συγκινημένος.

Από την πλευρά της η Έλλη δήλωσε «παιδί του μπαμπά». «Είμαι ξεκάθαρα το κορίτσι του μπαμπά, του έχω μεγάλη αδυναμία. Μικρή μου έκανε εντύπωση που τον σταματούσαν στον δρόμο τόσοι πολλοί άνθρωποι, αργότερα κατάλαβα το γιατί. Ο κόσμος τον αγαπάει. Από μικρή θυμάμαι πως πήγαινα σε ένα θέατρο ή πλατό. Ένοιωθα οικεία, αλλά δεν ήθελα να ακολουθήσω το επάγγελμα. Είμαι στα ΜΜΕ όμως», περιέγραψε εξηγώντας ωσότοσ ότι δεν θέλησε να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού.

Ο Ανέστης Βλάχος μίλησε και για τα χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου, τις περισσότερες από 150 ταινίες και αποκάλυψε μια ιστορία για τα χρόνια που έμενε με την Έλλη Λαμπέτη, που του είχε πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:47