search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:24
MENU CLOSE

Επίθεση με μαχαίρι σε λιμενικούς και εισαγγελέα στα Εξάρχεια – Έκαναν έλεγχο σε σπίτι για ναρκωτικά – Ένας τραυματίας

04.04.2019 19:50
Ληστές με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε πολυκατάστημα στο Μενίδι - 2.500 ευρώ η λεία - Media

Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός της επίθεσης που δέχθηκαν δυο λιμενικοί της δίωξης ναρκωτικών κι ένας εισαγγελέας μετά από έρευνα σε σπίτι επί της οδού Ερεσού στα Εξάρχεια.

Μετά την κατ’ οίκον έρευνα για ναρκωτικά οι δυο άνδρες του λιμενικού και ο εισαγγελέας βγήκαν από το σπίτι. Τότε δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους και ο ένας λιμενικός τραυματίστηκε από μαχαίρι στον μηρό.

Όλο το χρονικό 

Το απόγευμα στον Πειραιά λιμενικοί συνέλαβαν έναν άνδρα για διακίνηση ναρκωτικών. Εκείνος ομολόγησε ότι τα προμηθεύθηκε από έμπορο στα Εξάρχεια και στήθηκε η επιχείρηση για την έρευνα στην όγδοη Ερεσού.

Δίχως να ζητήσουν τη συνδρομή της αστυνομίας, ως όφειλαν, έκαναν επέμβαση στο κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη από άτομα.

Φαίνεται ότι έγιναν αντιληπτοί από αγνώστους στην πλατεία Εξαρχείων κι έτσι όταν οι δυο λιμενικοί και ο εισαγγελέας έβγαιναν από το σπίτι τούς επιτέθηκαν με ό,τι επακολούθησε.

Από την έρευνα συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ενώ εντοπίστηκε 1,5 κιλό ινδικής κάνναβης και ένα όπλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15