search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:03
MENU CLOSE

Χατζηθεοδοσίου: Να δοθεί, επιτέλους, λύση στις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτου

05.04.2019 11:16
Χατζηθεοδοσίου: Δεν χωράνε δικαιολογίες για την καθυστέρηση στη λήψη μέτρων στήριξης - Media

 

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας των εκπαιδευτών οδηγών αυτοκινήτου, στις 4 Απριλίου 2019, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, προέβη στην παρακάτω δήλωση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί αυτοκινήτου και οι επιχειρήσεις εκπαιδευτών οδηγών με αιτία τα προβλήματα που προέκυψαν από την αδυναμία εφαρμογής του νέου νόμου εξετάσεων υποψηφίων οδηγών:

«Συμπαραστεκόμαστε στους εκπαιδευτές οδηγών αυτοκινήτου και στους υποψήφιους οδηγούς που ταλαιπωρούνται επί μήνες με ευθύνη της κυβέρνησης, χωρίς να δίνεται λύση στα προβλήματα εφαρμογής του νόμου, όπως επανειλημμένως έχει προτείνει ο κλάδος των εκπαιδευτών. Δεν μπορεί 100.000 συμπολίτες μας να είναι όμηροι και να μη μπορούν να βγάλουν δίπλωμα, ούτε ένας κλάδος, όπως των εκπαιδευτών οδηγών αυτοκινήτου, μπορεί να καθηλώνεται σε επαγγελματική απραξία – ανεργία επί 7 μήνες γιατί οι υπεύθυνοι δεν αποφασίζουν να λύσουν άμεσα ένα πρόβλημα που αφορά έναν ολόκληρο κλάδο. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι οφείλουν να προστατεύουν, ως κόρη οφθαλμού, την ομαλή λειτουργία της οικονομίας, χωρίς κενά εξαιτίας διοικητικών λαθών και αδυναμιών. Σήμερα, εξαιτίας αυτών των αδυναμιών, ο κλάδος δεν λειτουργεί επί μήνες και αυτό είναι σε βάρος της κοινωνίας, της οικονομίας και της ανάπτυξης. Απευθύνομαι στους αρμόδιους: Δώστε επιτέλους λύση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:02