search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:43
MENU CLOSE

Μια εβδομάδα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ

07.04.2019 18:43
Μια εβδομάδα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ - Media

 

Δεν μπορεί να περιμένει, αλλά θα πρέπει! Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του απέναντι στην Λαμία επικρατώντας με 3-0 αλλά ο Ολυμπιακός νωρίτερα δεν του έκανε το «χατίρι» να στραβοπατήσει και έτσι η φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα!

Πάντως η ομάδα του Μάκη Χάβου δυσκόλεψε περισσότερο απ’ ότι δείχνει το εις βάρος της σκορ τον αντίπαλό της. Μάλιστα χρειάστηκε να έρθει ένα γκολ (Ενρίκε) από φάση μη τήρησης fair play που δεν τήρησαν οι Θεσσαλονικείς με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται εντόνως!

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση στο 58′ με τον Μπερτόγλιο αλλά ο Βιεϊρίνια έσωσε πάνω στη γραμμή. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης πέτυχε άλλα δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ) για το τελικό 3-0.

Πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου στρέφει το βλέμμα της στην επόμενη αγωνιστική με τη Λάρισα όπου ευελπιστεί να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:42