07/06/2020 03:46:31

Προσοχή: Η selfie σε αυτή τη χώρα μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και με θάνατο

Προσοχή: Η selfie σε αυτή τη χώρα μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και με θάνατο - Media

 

Προσεκτικοί και πλήρως ενημερωμένοι οφείλουν να είναι οι τουρίστες που θα επιλέξουν αυτόν τον εξωτικό προορισμό για τις διακοπές τους, καθώς ένας νέος νόμος επιβάλλει από πρόστιμο μέχρι θανατική ποινή για τις selfies που τραβιούνται σε αεροδιαδρόμους.

Η χώρα στην οποία θα έχει ισχύ ο συγκεκριμένος νόμος είναι η Ταϊλάνδη με τον αναπληρωτή διευθυντή του Διεθνούς Αερολιμένα του Πουκέτ, να δηλώνει στο RT: «Οι πολίτες και οι τουρίστες δεν θα επιτρέπεται να εισέλθουν στις αντίστοιχες περιοχές για τη λήψη φωτογραφιών. Η μέγιστη ποινή είναι η θανατική».

Το τίμημα για μία φωτογραφία είναι τόσο υψηλό, καθώς σύμφωνα με τις Αρχές αποσπάται η προσοχή των πιλότων και προσθέτει περιττό άγχος στις υπηρεσίες της αεροπορίας που ήδη διαχειρίζονται 24 πτήσεις την ώρα, 24 ώρες την ημέρα.

«Τα drones, τα φώτα και το φλας των κινητών, έχουν γίνει σημαντικός παράγοντας απόσπασης της προσοχής των πιλότων που προσγειώνουν τα αεροπλάνα στο Πουκέτ. Ο τουρισμός και η ασφάλεια πρέπει να συνυπάρχουν», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.