10/07/2020 06:09:17

Το είδαμε κι αυτό: Η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει δικηγόρος

Το είδαμε κι αυτό: Η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει δικηγόρος - Media

 

Η διάσημη τηλεπερσόνα επιθυμεί να δώσει εξετάσεις στην Καλιφόρνια το 2022, όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue.

«Έπρεπε να σκεφτώ πολύ γι’ αυτό», είπε.

Η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι άρχισε τετραετή μαθητεία με δικηγορικό γραφείο στο Σαν Φρανσίσκο το περασμένο καλοκαίρι.

Έχει επίσης διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απελευθέρωση της 63χρονης Alice Marie Johnson, η οποία υπηρέτησε 21 χρόνια ποινής ισόβιας κάθειρξης για την εμπλοκή της σε υπόθεση ναρκωτικών.

Από τότε, η Καρντάσιαν συνεργάζεται με δικηγόρους και ακτιβιστές, συμπεριλαμβανομένου του σχολιαστή του CNN Van Jones, σε μια εθνική ομάδα διακοινοβουλευτικής υπεράσπισης για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης.

«Δεν είναι ποτέ ένα άτομο το οποίο καταφέρνει να αλλάξει τα πράγματα», είπε. «Είναι πάντα μια συλλογική ομάδα ανθρώπων και πάντα ήξερα τον ρόλο μου, αλλά αισθάνθηκα ότι ήθελα να μπορώ να αγωνιστώ για ανθρώπους που έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους στην κοινωνία».

Σημειώνεται ότι η Καλιφόρνια είναι μία από τις τέσσερις πολιτείες που επιτρέπει σε κάποιον εναλλακτικό τρόπο για να πάρει το πτυχίο εκτός από το να φοιτήσει σε Νομική Σχολή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.