search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:18
MENU CLOSE

Το είδαμε κι αυτό: Η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει δικηγόρος

12.04.2019 15:49
Το είδαμε κι αυτό: Η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει δικηγόρος - Media

 

Η διάσημη τηλεπερσόνα επιθυμεί να δώσει εξετάσεις στην Καλιφόρνια το 2022, όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue.

«Έπρεπε να σκεφτώ πολύ γι’ αυτό», είπε.

Η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι άρχισε τετραετή μαθητεία με δικηγορικό γραφείο στο Σαν Φρανσίσκο το περασμένο καλοκαίρι.

Έχει επίσης διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απελευθέρωση της 63χρονης Alice Marie Johnson, η οποία υπηρέτησε 21 χρόνια ποινής ισόβιας κάθειρξης για την εμπλοκή της σε υπόθεση ναρκωτικών.

Από τότε, η Καρντάσιαν συνεργάζεται με δικηγόρους και ακτιβιστές, συμπεριλαμβανομένου του σχολιαστή του CNN Van Jones, σε μια εθνική ομάδα διακοινοβουλευτικής υπεράσπισης για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης.

«Δεν είναι ποτέ ένα άτομο το οποίο καταφέρνει να αλλάξει τα πράγματα», είπε. «Είναι πάντα μια συλλογική ομάδα ανθρώπων και πάντα ήξερα τον ρόλο μου, αλλά αισθάνθηκα ότι ήθελα να μπορώ να αγωνιστώ για ανθρώπους που έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους στην κοινωνία».

Σημειώνεται ότι η Καλιφόρνια είναι μία από τις τέσσερις πολιτείες που επιτρέπει σε κάποιον εναλλακτικό τρόπο για να πάρει το πτυχίο εκτός από το να φοιτήσει σε Νομική Σχολή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:17