02/04/2020 17:13:02

Παπαδημούλης για ευρωεκλογές: Ή θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα επιστρέψουμε στο σκοτάδι

Παπαδημούλης για ευρωεκλογές: Ή θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα επιστρέψουμε στο σκοτάδι - Media

 

Για τις ευρωεκλογές μίλησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε εκδήλωση της ΝΕ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

«Στις επερχόμενες ευρωεκλογές ή θα προχωρήσουμε μπροστά με νικηφόρες, πλειοψηφικές και προοδευτικές συμμαχίες, ή θα γυρίσουμε πίσω στο σκοτάδι του εθνικισμού και της νεοφιλελεύθερης οπισθοδρόμησης», επισήμανε.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε πως «στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αυτά τα πέντε χρόνια είχαμε πολλά εμπόδια στο να περάσουμε τις πολιτικές μας και την κοινωνική μας ατζέντα, δώσαμε πολλές μάχες για να βγάλουμε την Ελλάδα από τα μνημόνια και να στηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, και κυρίως τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες», προσθέτοντας πως «είναι γεγονός ότι σε αυτή τη μεγάλη μάχη για έξοδο από την σκληρή επιτροπεία, για σταθεροποίηση και ανάκαμψη της οικονομίας, μετά από τόσα πολλά χρόνια ύφεσης και στασιμότητας, πετύχαμε σημαντικές νίκες, που βελτίωσαν σταδιακά, προς όφελός μας, τους πολιτικούς συσχετισμούς στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ακόμα ότι «όλα αυτά τα οποία πετύχαμε και για την πατρίδα μας και για τους Ευρωπαίους πολίτες συνολικά, πρέπει να τα συνεχίσουμε για να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για μια Ευρώπη, όπως εμείς την οραματιζόμαστε», υπογραμμίζοντας ότι «πιστεύω ότι θα καταφέρουμε, με τη στήριξη των λαών -και του ελληνικού-, να φτιάξουμε μια πλειοψηφία στην Ευρώπη, που θα πει 'όχι' στην οπισθοδρόμηση και την υποψηφιότητα Βέμπερ, που στην Ελλάδα λανσάρουν ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.