13/11/2019 13:17:52

Εκτός συνδυασμού του Παύλου Γερουλάνου η Χριστίνα Βασιλείου - Μοίραζε προεκλογικά φυλλάδια σε μαθητές (Photo)

Εκτός συνδυασμού του Παύλου Γερουλάνου η Χριστίνα Βασιλείου - Μοίραζε προεκλογικά φυλλάδια σε μαθητές (Photo) - Media

 

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου σημειώνεται ότι με απόφασή του, «η κυρία Χριστίνα Βασιλείου δεν είναι πλέον υποψήφια με τον συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ»».

«Δεν νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του Δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ο κ. Γερουλάνος 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια του Δήμου Αθηναίων για τις Παιδικές Εξοχές Χριστίνα Βασιλείου, σε ενημερωτικό φυλλάδιο που μοίραζε για τις κατασκηνώσεις σε μαθητές για να δοθούν στους κηδεμόνες τους, είχε μέσα και προεκλογικό σημείωμα, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα είναι υποψήφια με τον Συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου. 

Η αντίδραση του κ. Γερουλάνου ήταν άμεση και όπως σημείωναν συνεργάτες του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, είναι «θέμα αρχής για τον ίδιο». 

Τέλος, υπεύθυνη για τις Παιδικές Εξοχές παραιτήθηκε από την θέση της τη Δευτέρα το πρωί και ο δήμαρχος Αθηναίων αποδέχθηκε την παραίτηση της. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.