search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:16
MENU CLOSE

Είχε πονόδοντο και πήγε στο νοσοκομείο – Εκεί οι νοσοκόμοι τη βίασαν και τη δολοφόνησαν

23.04.2019 09:31
Είχε πονόδοντο και πήγε στο νοσοκομείο – Εκεί οι νοσοκόμοι τη βίασαν και τη δολοφόνησαν   - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Σιντχί στην πόλη Κοραντζί του Πακιστάν. Μια νεαρή γυναίκα πήγε εκεί με φριχτό πονόδοντο, για να την εξετάσει ο οδοντίατρος. Ύστερα από μερικές ημέρες το νοσοκομείο ενημέρωσε τους γονείς της κοπέλας ότι είχε πεθάνει ύστερα από αντίδραση του οργανισμού της στα αντιβιοτικά που της χορηγήθηκαν. Τους καλούσε να παραλάβουν το πτώμα της.

Είδαν τη σορό της σε ένα σκοτεινό παγωμένο δωμάτιο του νεκροτομείου.

Οι γονείς της κοπέλας δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του νοσοκομείου και ζήτησαν να γίνει νεκροψία νεκροτομή στο πτώμα της κόρης τους.

Τότε αποκαλύφθηκε η φρίκη. Καμία αντίδραση στα αντιβιοτικά δεν παρουσίασε ο οργανισμός της. Η γυναίκα είχε βιασθεί κατ εξακολούθηση και στη συνέχεια είχε δολοφονηθεί.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες με την αστυνομία να συλλαμβάνει 3 υπόπτους νοσοκόμους και να αναζητεί και έναν τέταρτο που πιθανότατα είναι γιατρός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30