search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:54
MENU CLOSE

Ο Πιτσιλής ακύρωσε το πρόστιμο στη γιαγιά με τα τερλίκια (Video)

30.04.2019 11:52
Συντάξεις: Συνεχίζονται από το απόγευμα οι πληρωμές Αυγούστου - Media

 

Επίσκεψη στη ΔΟΥ Αμπελοκήπων για να επιλύσει οριστικά το ζήτημα που ανέκυψε με την 90χρονη που πουλούσε τερλίκια σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο  Γιώργος Πιτσιλής. 

Ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων επισήμανε πως πρόκειται για προσωρινό προσδιορισμό και όχι πρόστιμο, δεδομένου ότι δεν προκύπτει συστηματική άσκηση εμπορικής δραστηριότητας. 

Όπως τόνισε «από την πρώτη στιγμή την Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ, όπως και στη συζήτηση που είχα την επομένη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στόχος είναι να δείχνουμε κατανόηση και ευαισθησία στις περιπτώσεις που απαιτείται. Η επίλυση του προβλήματος που ανέκυψε με την 90χρονη συμπολίτη μας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της διαρκούς προσήλωσης μας στον στόχο αυτό. Όπως δεν μένουμε μόνο στη μία περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας. Χρειάζεται ο νομοθέτης να επανεξετάσει συνολικά το σχετικό νομικό πλαίσιο και μεις στην ΑΑΔΕ να τα δούμε όλα αυτά  από κοινού. Κατανόηση, ευαισθησία αλληλεγγύη και πάταξη της φοροδιαφυγής μπορούν να συνυπάρξουν», ανέφερε ο κ. Πιτσιλής.

«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μόνο, διότι με την άμεση και καθοριστική του παρέμβαση αντιλήφθησαν  άπαντας, ότι η εκδοθείσα πράξη αντιβαίνει τις αρχές της χρηστής και δημόσιας διοίκησης», τόνισε ο συνήγορος της 90χρονης, Χαράλαμπος Αποστολίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:54