search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Οι «εξυπνάδες» με τα όπλα πληρώνονται: 19χρονη συνελήφθη επειδή πυροβολούσε από το μπαλκόνι της (Video)

07.05.2019 07:05
Οι «εξυπνάδες» με τα όπλα πληρώνονται: 19χρονη συνελήφθη επειδή πυροβολούσε από το μπαλκόνι της (Video) - Media

 

Τα όπλα σκοτώνουν ειδικά όταν βρίσκονται σε χέρια ανοήτων που πυροβολούν σε ευθεία βολή από το μπαλκόνι τους και στη συνέχεια ανεβάζουν το βίντεο στο διαδίκτυο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πυροβολισμοί δε σκότωσαν κάποιον, αλλά το βίντεο στάθηκε αρκετό προκειμένου η αστυνομία της πόλης Σάλτα στην Αργεντινή να συλλάβει τη 19χρονη κοπέλα που πυροβολούσε χωρίς λόγο.

Η Φανί Σισνέρο μαζί με μια φίλη της βγήκαν στο μπαλκόνι της και με ένα πιστόλι άρχισε να πυροβολεί. Την ίδια στιγμή η φίλη της κατέγραφε τα πάντα με το κινητό της και στη συνέχεια τα ανέβασε στο διαδίκτυο. Οι αστυνομικοί δε δυσκολεύετηκαν να την εντοπίσουν αφού η φίλη της το ανέβασε στο facebook στον προσωπικό της λογαριασμό.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral και η Φανί ήταν χαρούμενη για αυτό. Δεν ήξερε όμως ότι το είχαν δει και στην αστυνομία και την επόμενη μέρα θα της χτυπούσαν την πόρτα για να τη συλλάβουν.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:51