search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Ρωσίδα τραγουδίστρια γιόρτασε την επέτειο της νίκης κατά των ναζί με pole dancing και ξεσήκωσε αντιδράσεις (Video)

10.05.2019 06:50
Ρωσίδα τραγουδίστρια γιόρτασε την επέτειο της νίκης κατά των ναζί με pole dancing και ξεσήκωσε αντιδράσεις (Video) - Media

 

Η ΕΣΣΔ κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έχασε 25.000.000 ανθρώπους. Άλλα 10.000.000 έμειναν ανάπηροι. Το 70% των συγκρούσεων με τους ναζί παγκοσμίως έγινε στο Ανατολικό μέτωπο. Στο τέλος όμως ο ναζισμός βρήκε τη νέμεση του και κατατροπώθηκε σαν ξεδοντιασμένο φίδι.

Κάθε χρόνο στις 9 Μαίου οι Ρώσοι γιορτάζουν την περήφανη νίκη τους ενάντια στο χειρότερο καθεστώς που γνώρισε η ανθρωπότητα.

Όμως φέτος μια χορεύτρια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Η Οξάνα Γιακόβλεβα με το καλλίγραμμο κορμί, φόρεσε τη στολή του κόκκινου στρατού και χόρεψε pole dancing σε ένα στύλο.

Αυτό ξεσήκωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θύελλα αντιδράσεων. Περισσότερο δε που η ηχητική υπόκρουση ήταν από ένα εμβατήριο του κόκκινου στρατου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:41