search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:40
MENU CLOSE

Sin Boy: Μισώ πολύ και απεχθάνομαι τον Αντώνη Κανάκη (Video)

16.05.2019 09:27
Sin Boy-Παντελίδης: Μετά τις αναρτήσεις θαυμασμού η οικογένεια του έδωσε άδεια να χρησιμοποιήσει τραγούδια του Παντελή (Video) - Media

 

Στο «The 2Night Show» ήταν καλεσμένος ο τραγουδιστής του Viral τραγουδιού «ΜΑΜΑ?»  Sin Boy, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Ο τραγουδιστής στη συνέντευξή του ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη, λόγω της κακής όπως είπε σάτιρας που έκανε στο τραγούδι του, «ΜΑΜΑ». Συγκεκριμένα, τόνισε πως μισεί και απεχθάνεται τον παρουσιαστή! 

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ότι χειρότερο… Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια… Έκανε το “Mama” και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το “Mama”, κάνουν όλοι κάτι “Mama” για να πουλήσει, κατάλαβες» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15