search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:36
MENU CLOSE

Μεϊμαράκης: Δεν συμμετέχω στο ηγετικό επιτελείο που αποφασίζει τη γραμμή της ΝΔ (Video)

24.05.2019 13:17
Μεϊμαράκης: Δεν συμμετέχω στο ηγετικό επιτελείο που αποφασίζει τη γραμμή της ΝΔ (Video) - Media

 

Για την πολιτική τακτική του ηγετικού επιτελείου της ΝΔ και την καλλιέργεια προσδοκιών για μεγάλη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της Κυριακής μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Open TV «Open Mind» με την Έλλη Στάη ο υποψήφιος ευρωβουλευτή της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Τελικά αποδείχτηκε ότι τα μνημόνια έπρεπε να συνεχιστούν, να προχωρήσουν. Μια μερίδα πολιτών πίστεψε τον Τσίπρα ότι θα τα σκίσει, λες κι αν ήταν να τα σκίσει, δεν θα τα σκίζαμε εμείς. Περιμέναμε τον Τσίπρα να τα σκίσει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Αν η διαφορά είναι μεγάλη δεν στέκει η κυβέρνηση και το ποσοστό αυτό, για τη ΝΔ, πρέπει να αγγίζει την αυτοδυναμία».

Ωστόσο είπε ότι η δική του λογική ήταν «χαμηλή πτήση, και με μια ψήφο μπροστά θα ήμασταν νικητές».

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι δεν θα λάβει μέρος στο ηγετικό επιτελείο που αποφασίζει τη γραμμή της ΝΔ και πρόσθεσε ότι η πόλωση που καλλιεργήθηκε το τελευταίο διάστημα κατάφερε να αυξήσει τη συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, επισήμανε ότι «είναι γνωστό ότι είμαι αθυρόστομος όμως ποτέ δεν έφερα τα “γαλλικά” μέσα στην Ολομέλεια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:35