search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Κοσιώνη: Στη γωνία περιμένω (τον Μπακογιάννη) αν δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε

02.06.2019 18:19
Η τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον πατέρα του (Photo) - Media

 

Ασυνήθιστες ατάκες ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της μετάδοσης στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Την αρχή έκανε η Μαρίνα Πατούλη η οποία συνεχάρη σε ζωντανή την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη, για την εκλογή του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη, στο Δήμο της Αθήνας με ποσοστό μεγαλύτερο του 65%. 

«Ο σύζυγος όπως κι εσύ σου εύχομαι συγχαρητήρια… Εύχομαι ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιώργος Πατούλης να συμβάλλουν τα μέγιστα και για την Αθήνα ψηλά και για όλη την Αττική», είπε η Μαρίνα Πατούλη στη Σία Κοσιώνη, στον αέρα της εκλογικής βραδιάς.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, με αφορμή αυτή την αναφορά, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη νίκη του συζύγου της που είναι ο νέος δήμαρχος της Αθήνας.

«Θέλω να πω, μιας και έγινε αυτή η προσωπική αναφορά κι επειδή συζητήθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, το προσωπικό είναι προσωπικό και εγώ προφανώς είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω, στη γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε!», είπε γελώντας η Σία Κοσιώνη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:53