search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:41
MENU CLOSE

Έπνιξε τη σύζυγο του και την κρέμασε μετά από ένα δέντρο – Την κατηγόρησε ότι κόλλησε AIDS όταν τον απάτησε

04.06.2019 07:08
Έπνιξε τη σύζυγο του και την κρέμασε μετά από ένα δέντρο – Την κατηγόρησε ότι κόλλησε AIDS όταν τον απάτησε  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε ένα μικρό χωριό κοντά στην πόλη Λαρκάνα του Πακιστάν. Ένας άνδρας έπνιξε τη γυναίκα του επειδή είχε υποψίες ότι τον απάτησε με κάποιον άλλον, και κόλλησε τον ιό HIV. Μετά τη δολοφονία ο άνδρας κρέμασε το πτώμα της γυναίκας του σα σημαία, σε ένα μεγάλο δέντρο έξω από το σπίτι τους.

Στο μέρος που έμενε το ζευγάρι έχουν μολυνθεί με τον ιό HIV περισσότερα από 700 άτομα κυρίως μικρά παιδιά, από έναν γιατρό ο οποίος έκανε μεταγγίσεις αίματος στον κόσμο με μολυσμένες σύριγγες.

Το θύμα της δολοφονίας είναι μια γυναίκα 32 ετών με 4 παιδιά, η οποία και εκείνη είχε ανιχνευτεί θετική στις εξετάσεις που έκανε. Ο άνδρας της νόμιζε ότι τον απάτησε και κόλλησε τον ιό και δεν την πίστευε ότι κόλλησε επειδή είχε κάνει μετάγγιση από τον συγκεκριμένο γιατρό.

Ο γιατρός ονομάζεται Μουζαφάρ Τσάνγκρο και έχει συλληφθεί. Δεν έχει διευκρινιστεί σύμφωνα με την αστυνομία εάν μόλυνε τον κόσμο από αμέλεια του ή εάν το έκανε επίτηδες. Το σίγουρο είναι ότι και ο ίδιος ο γιατρός έχει βρεθεί θετικός στον HIV.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:40