search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:10
MENU CLOSE

Στο εσωτερικό της φανταστικής βίλας του Ορλάντο – Δωμάτια με Harry Potter και Star Wars (Photos)

04.06.2019 15:45
Στο εσωτερικό της φανταστικής βίλας του Ορλάντο – Δωμάτια με Harry Potter και Star Wars (Photos) - Media

 

Αν επιθυμείτε να κάνετε μαγευτικές διακοπές στο Ορλάντο των ΗΠΑ, αλλά δεν έχετε αρκετά χρήματα για ξενοδοχεία θεματικών πάρκων, αυτή η βίλα θα μπορούσε να είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα στη λίστα σας.

Κι αυτό επειδή η βίλα Reunion Resort 429 έχει αίθουσες με τον Χάρι Πότερ, τα Star Wars και την «Πεντάμορφη και το Τέρας» που τα παιδιά θα αγαπήσουν.

Μπορείτε να περπατήσετε στο δωμάτιο που είναι διακοσμημένο έτσι ώστε να μοιάζει με το Χόγκσμιντ, όπου ο Χάρι Πότερ, ο Ρον, η Ερμιόνη και η Τζίνι έκαναν βόλτες.

Ωστόσο, η μπλε εσωτερική τσουλήθρα είναι αυτή που τραβάει την προσοχή των παιδιών που επισκέπτονται τη βίλα.

Μάλιστα το τρένο που οδηγεί στο Χόγκουαρτς Hogwarts Express βρίσκεται στους τοίχους της βίλας.

Πολύ διασκεδαστικό είναι και το δωμάτιο παιχνιδιών με διακόσμηση από το Star Wars, στο οποίο σας παρακολουθεί ο Darth Vader.

Όσο για το δωμάτιο με διακόσμηση από το «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» (Beauty and the Beast), πρόκειται για ένα μεγάλο, ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με διακόσμηση με τριαντάφυλλα και παράξενα έπιπλα διακοσμημένα για να μοιάζουν με σχεδόν ζωντανά.

Υπάρχει ακόμη και δωμάτιο με μπιλιάρδο.

Το σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, οπότε μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 10 άτομα. Επίσης, υπάρχει ένα τεράστιο καθιστικό, μια ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και φυσικά μια μεγάλη εξωτερική πισίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:10