17/01/2020 14:53:03

Γρηγοράκος: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι «βαρίδι»

Γρηγοράκος: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι «βαρίδι» - Media

 

Για την απόφαση της Φώφη Γεννηματά να μη βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο Open TV, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι:

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι “βαρίδι”, είναι εθνικό κεφάλαιο. Ας το πάρουν είδηση κάποιοι. Η πρώτη θέση για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ήταν μια πολιτική απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Η άποψη μου ήταν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αξίζει μια ειδική μεταχείριση. Χθες είχαμε τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου και αποφασίσαμε ότι πάμε ενωμένοι. Πάμε σε μια κομματική ομοιόσταση, διότι βλέπουμε τον κίνδυνο που έρχεται στις 7 Ιουλίου και πρέπει να διατηρήσουμε ένα κόμμα που θα είναι αρραγές και θα τιμά την ποιοτική κοινοβουλευτική του ομάδα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι δεν φεύγει από το χώρο μας. Είναι παρών και τον τιμάμε. Υπάρχουν ακόμη ανοιχτές διαδικασίες για να είναι μαζί μας στις εκλογές. Θα δώσουμε μαζί τη μάχη. Έχει τον τρόπο να στηρίξει την παράταξη μας, που ποτέ δεν πρόδωσε. Άλλοι την πρόδωσαν. Όλα είναι πιθανά. Πρέπει να τιμήσουμε δεόντως τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που διακρίνεται για την ευθυκρισία, την οξυδέρκεια, το πολιτικό ήθος, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητά του. Πρέπει να έχουμε ανοιχτές τις πόρτες και την αγκαλιά μας να τον ξαναδεχτούμε και να τον τοποθετήσουμε εκεί που του ανήκει. Μέχρι την τελευταία στιγμή πρέπει να πιέσουμε και τις δύο πλευρές να ρίξουν τους τόνους και να επανέλθει το κόμμα στην κανονικότητα από την οποία διαταράχθηκε χωρίς λόγο ένα Σάββατο πριν την προκήρυξη εκλογών. Θα πάμε ενωμένοι στη μάχη της 7ης Ιουλίου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.