search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:27
MENU CLOSE

Κρήτη: Κούρεψε γουλί τη σύντροφο του επειδή βρήκε στο κινητό της ερωτικό μήνυμα από άλλον άνδρα

07.06.2019 06:20
Κρήτη: Κούρεψε γουλί τη σύντροφο του επειδή βρήκε στο κινητό της ερωτικό μήνυμα από άλλον άνδρα   - Media

 

Ο 44χρονος άνδρας είχε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του με τη σύντροφο του, τον τελευταίο καιρό. Όλο αργούσε να έρθει από τη δουλειά, δεν ενδιαφερόταν για το σπίτι, ήταν ψυχρή και απόμακρη ερωτικά, και όπου και να πήγαινε ακόμη και στην τουαλέτα, είχε το κινητό της στο χέρι.

Ο άνδρας περίμενε υπομονετικά να του δοθεί μια ευκαιρία να πιάσει το κινητό της συντρόφου του στα χέρια του. Την ευκαιρία την βρήκε ένα πρωινό που η σύντροφος του έφυγε για τη δουλειά και το ξέχασε σπίτι. Μέχρι να γυρίσει να το πάρει ο άνδρας το είχε ανοίξει και είχε διαβάσει όλα τα μηνύματα της.

Βρήκε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με το αφεντικό της στη δουλειά.

Δεν είπε τίποτε. Περίμενε ένα μεσημέρι να κοιμηθεί η γυναίκα και ανέβηκε στο δωμάτιο, και με ένα καλοακονισμένο μαχαίρι κρητικό άρχισε με βία να την κουρεύει. Δε σταματούσε από τις φωνές, τα ουρλιαχτά και τις ικεσίες της, παρά μόνο όταν την κούρεψε γουλί.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά πριν έρθει το περιπολικό εκείνος είχε εξαφανιστεί. Παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία δυο ώρες μετά.

Στο δικαστήριο που έγινε χθες παραδέχτηκε την πράξη του αλλά είπε πως θόλωσε. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Το περιστατικό συνέβη στα Μάλλια μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού.

 

 

Φωτό: Αρχείο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:27